Σχετικά με εμάς

Αξιοπιστία και επαγγελματισμός στις εκτυπώσεις.

Από ένα απλό φωτοαντίγραφο έως φωτογραφικές και καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, το COPYLeFT print μπορεί να τα προσφέρει. Αυτά και πολλές άλλες εφαρμογές για να καλύψει τις προσδοκίες και τις ανάγκες τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία.

Εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα μηχανήματα, το καθένα για να προσφέρει εκτυπώσεις με άψογη ακρίβεια, συνέπεια χρωμάτων, βαθύ μαύρο και φυσικά υψηλό όγκο εκτυπώσεων με ταχεία λειτουργία, χωρίς να θυσιάζεται στο παραμικρό η ποιότητα.

Για περισσότερα από 12 χρόνια προσφέρουμε λειτουργικές και έξυπνες λύσεις και δημιουργούμε  πανέμορφες και εντυπωσιακές εκτυπώσεις, ζωντανά πόστερ, έντυπα και υλικά προώθησης επιχειρήσεων, καλλιτεχνών, αλλά και ανθρώπων και επαγγελματιών με απλούστερες ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας για να συζητήσουμε από κοντά και να προτείνουμε τις πιο κατάλληλες εκτυπωτικές λύσεις.

Εγγυημένα αποτελέσματα

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη, που σε συνδυασμό με την ποιότητα, την ταχύτητα, και το κόστος, σας εγγυόμαστε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

“Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τον κάθε πελάτη μας ευχαριστημένο.”

Απο τον ιδιοκτήτη

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και ένας συνεργάτης μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.